Hand-voetmassage

Bij diverse verzorgingstehuizen , bij mensen thuis en aanleunwoningen vanaf 55+. 

Nieuw:  Het geven van hand-voetmassage en hand-voetreflexologie. Goed voor lichaamsklachten elders. Op de foto’s ziet u wat reflexologie kan betekenen voor uw klachten.

De bronafbeelding bekijken

De bronafbeelding bekijken

Het voorkomen van eenzaamheid. Door aandacht te geven en te zorgen voor een goede gezondheid.  Dit bedrijf is aangesloten bij de branchevereniging gewichtsconsulenten Nederland. En is erkend als gezondheidscoach.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Oh wow, wat leuk, je plukt het geluk met mensen en creëert genietmomentjes van top tot teen. Wat leuk dat je zelfs een verrassingsvariant hebt! Mooi dat je mensen in het hier & nu brengt. Ook een prachtige manier om met mensen te werken Annet.

Daarnaast het organiseren van dagtrips.  https://www.annetreiscoach.nl

Referenties: hand-voetmassage.nl Rosengaerde en Samenloop voor Hoop, King Arthur groep en de vierdaagse van Nijmegen. 

*Ik voel mij super ontspannen wanneer jij geweest ben.
*Ik kreeg weer iets beweging in mijn rechter arm en dat komt door jouw massage.
*Ik heb er baat bij dus ik ga beslist door met jouw massage en fijn dat ik het kan vergoeden via de zorgverzekering omdat we het ook over voeding hebben.
* Ik voel mij zo enorm goed door jou!!
*Ik wil graag nog een kwartier extra voetmassage inboeken. Kan dat?
*Ik wil ipv 15 minuten naar 30 minuten het voelt zo goed.

*Dit zijn een aantal referenties op het gebied van hand en voet massage.

Hand en voetmassage. De hand en voetmassage vindt plaats aan de tafel..  Ik masseer zelf en ook neem ik voor de dieper liggende spieren apparatuur mee. Door de massage gaat u zich weer fitter voelen. U kunt weer makkelijker bewegen en voelt zich weer prettiger.

De hand en voetmassages zorgen voor: 

Het verminderen van angst, stress en spanning, omdat er weefselhormonen vrij komen. Hand en voetmassage vermindert ongezond snoepen, stress, depressieve gevoelens en stemmingswisselingen. U gaat zich weer beter voelen en kunt alles weer beter aan. Of: Heeft u om wat voor reden dan ook behoefte aan  een opkikker? Voelt u zich best goed, maar kan het nog beter of heeft u klachten waar u nog geen remedie voor gevonden heeft? Denk eens aan hand- en voetmassage,

Naast hand en voetmassage ben ik ook gezondheidscoach. 

Dat houdt in dat ik ook coaching gesprekken geef aan de keukentafel of bij mij op het kantoor. Als gezondheidscoach houd ik mij bezig met voeding, en vermindering van stress.  U kunt zich weer beter voelen in uw werkomgeving en leefomgeving. En daarnaast leid ik vrijwilligers, stagiaires en zorgdeskundigen op, zodat er meer aandacht besteed wordt aan aandacht voor de oudere medemens.

Ik ben aangesloten bij de branchevereniging gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor kunt u het soms vergoed krijgen via de zorgverzekering. Vraag er naar bij uw zorgverzekering.

Contactgegevens: 

Annet van Prooijen 0626804557 vprooijen1@hotmail.com

http://www.annetreiscoach.nl

http://www.annettravelcoach.com

Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem, plant en natuur

Eén gedachte over “Hand-voetmassage”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *